اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان
Department renovated schools in Zanjan province
خبر
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان، حمیدرضا تقی پور معاون برنامه ریزی و توسعه مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در آیین تکریم و معارفه مدیران کل نوسازی مدارس استان زنجان گفت: سازمان نوسازی مدارس کشور یکی از پربودجهترین سازمانهای دولتی است، ولی حجم کاری و سلامت اداری بسیار بالایی دارد.
تقی پور با بیان اینکه نوسازی مدارس یک نهاد کاملا تخصصی در حوزه عمرانی است که در کنار آموزش و پرورش ایفای نقش میکند، تصریح کرد: استان زنجان ظرفیتهای خوبی از جمله خیّرین و ردیف بودجههای کشوری در امر مدرسهسازی دارد و توانسته است از این ظرفیتها به نحو احسن استفاده کند که آمار استان زنجان در تکمیل و نوسازی مدارس راضی کننده برای مجموعه استان و کشور است، اما با این اوصاف با سرانه مطلوب فاصله دارد، به طوری که آمار سرانه آموزشی در استان زنجان ۶.۴ است و از میانگین کشوری بالاتر است ولی با استاندارد آن فاصله دارد که با توجه به پروژههای خوب در دست اجرا در استان امیدواریم کمبود سرانه آموزشی، پرورشی و ورزشی در این استان به عدد مطلوب برسد.
وی با تاکید بر اینکه مجتمعها ،شهرکها و انبوهسازان عمدتا بزرگترین چالش کشور هستند که باعث شده است سرانه آموزشی پایین باشد، افزود: انبوهسازانی که خانهها و یا واحدهای مسکونی بالای ۲۰۰ واحد میسازند باید یک مدرسه تحویل آموزش و پرورش بدهند، و در این خصوص بایستی شهرداریها توجه ویژهای به این تعهد انبوهسازان داشته باشند.
تقیپور با اشاره به قانون ماده ۱۸ در خصوص اینکه باید ۳۰ درصد عوارض شهرداری به فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی هزینه شود، خاطرنشان کرد: از شهرداری توقع داریم به کمک سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش بیاید.
وی با بیان اینکه دولت ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژههای خیّری نیمهتمام اختصاص داده است که سعی بر این است در بازده زمانی کوتاه پروژهها به اتمام برسد، ابراز نمود: مدیران نوسازی مدارس باید کارآفرین و نوآور باشند و نباید تنها به بودجه دولتی اکتفا کرد و تنها موجب زحمت به خیّرین باشیم.
این مقام مسئول تاکید کرد: مدیران آموزش و پرورش با استفاده از املاک مازاد و یا املاک تحت تملک اداره آموزش و پرورش میتوانند اعتباراتی برای ساخت مدرسه تامین کنند.
وی با اشاره به اینکه مدارس ناایمن مربوط به مدارس گذشته است و مدارس در حال ساخت امروزی از باکیفیتترین سازهها در ایران است و ما مشکل عدم ایمنی نداریم، اظهار کرد: مدارس فرسوده نیز تفکیکبندی و طبقهبندی شده و نوسازیها انجام میشود، چرا که ایمنی مدرسه و جان دانشآموزان خط قرمز سازمان نوسازی مدارس است.
تقی پور با بیان اینکه پروژههایی در دست اجرا برای معلولین و دانشآموزان با نیاز ویژه داریم، تصریح کرد: برای دانشآموزانی که بهبود یافته و به مدارس عادی برای ادامه تحصیل میروند نیز موارد مناسبسازی را در مدارس عادی در نظر میگیریم.
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در پایان با اهدای لوح سپاس از تلاشهای چندین ساله آقای مهندس صفری تقدیر نموده و با اهدای حکم انتصاب آقای مهندس اسلامی برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.
آخرین اخبار
نظر شما چیست