اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان

Department renovated schools in Zanjan province

21 تیر 1404

English

خبر

به همت شرکت میهن، کلنگ ساخت پنج مدرسه به زمین زده شد

به همت شرکت میهن، کلنگ ساخت پنج مدرسه به زمین زده شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان؛ با همت شرکت میهن به عنوان خیر حقوقی پروژه و با حضور تاتلاری مدیر مسئولیت‌های اجتماعی شرکت صنایع غذایی میهن و مدیرعامل موسسه خیریه چتر خوشبختی میهن و مرادی ناظر پروژه های شرکت مهین، شیرزاد مشاور معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور، صفری مدیرکل نوسازی مدارس استان زنجان، خانبابائی معاون مشارکت‌های مردمی نوسازی مدارس استان و جمعی از مسئولین مناطق طارم، ماهنشان و انگوران، کلنگ دو مدرسه سه کلاسه در میدان مطهری و روستای رزه بند طارم، دو مدرسه سه کلاسه در روستاهای کوسج علیا و حلب انگوران و یک مدرسه سه کلاسه در روستای تخته یورد ماهنشان به زمین زده شد.

در سال ۱۳۳۵ در روستای کندرود از توابع بخش صوفیان شهرستان شبستر در استان آذربایجان شرقی متولد شد. از همان دوران کودکی یاد گرفته بود که باید متکی به خود و توانایی هایش باشد و اجازه ندهد شرایط سخت زندگی برای همیشه سرنوشت زندگی اش را رقم بزند... به دلیل مشکلات اقتصادی در ۱۵ سالگی ترک تحصیل کرد. رویاهایی که در سر داشت باعث شد به همراه اقوام و همشهری هایش که در تهران مشغول کار بودند، برای کار به تهران مهاجرت کند. او خود را ساخته و پرداخته همین روزهای سخت زندگیش می داند. او با خودش مصمم بود که مشکلات اقتصادی و ترک تحصیل نباید مرا از رویاهایم دور کند و تلاش می‌کرد تا در کسب و کار موفق شود. کارش را از قنادی ها و بستنی فروشی ها شروع کرد؛ اما کارگری رویای او نبود. از آنجا که یاد گرفته بود روی پای خودش بایستد، شروع به بستنی فروشی با چرخ دستی در خیابانهای تهران کرد. با این که درآمد نسبتاً خوبی در آن زمان داشت، اما این تنها خواسته و رویای او نبود. بنابراین تصمیم گرفت مغازه ای در اسلامشهر اجاره کرده و بستنی هایی با کیفیت دلخواه خود تولید کند. کیفیت و رضایت مشتری دو اصل مهم در تولیدات بستنی هایش بود و کم کم داشت به دلیل طعم خوب بستنی اش معروف می شد. بنابراین تولید خود را روز به روز زیادتر می کرد و در سال ۵۸ مغازه خود را به کارگاه تبدیل کرد. اما چون از همان زمان نوجوانی علاقه داشت مستقیم با مشتری هایش ارتباط داشته باشد، خودش با نیسان بستنی ها را توزیع می کرد. دیری نپایید که برای تولید بستنی با طعم های متنوع تر یک کارگاه نیمه صنعتی ایجاد کرد و این بار با خاور یخچال دار در اطراف اسلامشهر نیز بستنی توزیع می کرد. حتی جنگ تحمیلی نیز با برخی مشکلات خود مانند تامین مواد اولیه، نتوانست او را از هدف خود دور کرده و خسته کند و با وجود مشکلات متعدد، کارگاه نیمه صنعتی خود را به کارخانه تمام صنعتی ارتقاء داد. پس از یک سفر به اروپا و بازدید از تولیدی های آنجا خط تولید تمام اتوماتیک بستنی را به ایران آورد و در سال ۷۱ با تولید بستنی با روش های جدید تحولی در صنعت بستنی ایران به وجود آورد. در سال ۷۵ تصمیم گرفت شرکت خود را توسعه داده و تولید شیر پاستوریزه و محصولات لبنی دیگر را نیز آغاز کرد. در سال ۹۵ بستنی میهن به عنوان دهمین برند بستنی پرفروش جهان از نگاه نشریه فوربز انتخاب شد و امروز یکی از صادر کننده های معروف محصولات خود به کشورهای مختلف جهان است.
او حاج ایوب پایداری بنیانگذار صنایع غذایی میهن و پدر صنعت بستنی ایران است. حاج ایوب می گوید: «نام میهن را به دلیل عرق ملی ای که دارم انتخاب کردم». امروز میهن به یکی از بزرگترین مجموعه های تولیدی در صنایع مختلف تبدیل شده است که غیر از بستنی و لبنیات در تولید صنایع دیگر نیز فعال است و امروز با حدود ۲۷ هزار نفر نیروی کار و ۴۰ شرکت، بیش از ۷۰ نوع محصول را تولید می کند. جالب است که با فراز و نشیب های فراوان حاج ایوب تاکنون هیچ نیرو و پرسنلی را از شرکت خود اخراج و یا تعدیل نکرده است و رویای این را دارد که در آینده ای نزدیک در ورزشگاه آزادی برای کارکنان خود جشن بزرگی را برگزار کند.
او گذشته از اینکه نگاه متفاوتی به کیفیت، قیمت، توزیع و رضایتمندی مشتری داشت و خلاقیت، نوآوری و تکنولوژی روز را همیشه سرلوحه کار خود قرار داده است؛ اما به گفته او راز موفقیتش در سه چیز بوده است: ۱- توکل به خدا ۲- دعای پدر و مادر ۳- تلاش شبانه روزی
اما این نوجوان کوچک دیروز و مرد بزرگ امروز خود را محدود به تولید محصولات صنعتی نکرده است و لذت بخش ترین لحظات زندگی خود را زمانی می داند که امکاناتی برای نوجوانان و جوانان به وجود آمده باشد تا بتوانند زندگی راحتی داشته و برای کشور مفید باشند.
حاج ایوب این روزها هم با دستان مهربان خود، فرزندان میهن را برای فرزندان میهن اسلامی می سازد و آرزو دارد تا روزی همین کودکان و نوجوانان بتوانند چرخ تولید شرکت میهن را به حرکت درآورده و موتور محرکه تولید کشور باشند.
وی کمر همت به ساخت بیش از ۱۱۰ مدرسه در جای جای کشور عزیز در دورترین نقاط به نام فرزندان میهن بسته است و امروز هم با آغاز ساخت ۵ مدرسه در ۵ روستای دور افتاده استان زنجان قلب هزاران دانش آموز و اهالی زنجان را شاد کرد.

«زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست، هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،

 صحنه پیوسته به جاست. خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد»

انتهای پیام / روابط عمومی

تاریخ انتشار : 25 بهمن 1400 | 890 بازدید

آخرین اخبار

انعقاد توافق نامه احداث یک باب مدرسه ابتدایی ۶ کلاسه در روستای آهار مشکین خدابنده
توافق نامه احداث یک باب مدرسه ابتدایی ۶ کلاسه در روستای آهار مشکین شهرستان خدابنده استان زنجان منعقد گردید.
1401/12/09

نظر شما چیست




*741*3*1214# مشارکت در مدزسه سازی با شماره گیری